Skip to content

Vraag de gratis woningscan aan

Wilt u weten of uw woning klaar is voor toekomstige woonwensen? Vul onderstaand formulier in en laat gratis en geheel vrijblijvend de woningscan uitvoeren! Na een telefonische intake komt er een woonadviseur bij u thuis, om samen met u uw woonsituatie te bespreken. Deze adviseur geeft u gratis een op maat gemaakt advies, waarmee het voor u helder is waar u aan toe bent en welke stappen u concreet kunt zetten. 

Woningscan aanvragen

Is een woningscan iets voor u?

Twijfelt u of een wonigingscan iets voor u is? Lees dan het verhaal van Aart en Greet. Zij vroegen een woningscan aan en vertellen over hoe zij dit ervaren hebben.

“Ik denk dat het zeer nuttig is als mensen een woningscan laten doen. Er zijn misschien wel tien verschillende aanbieders van trapliften bijvoorbeeld, en hoe weet je nou welke geschikt is? Op een zeker moment heb je gewoon advies van iemand met verstand van zaken nodig.”
» Lees verder

Lang Leve Thuis organiseert regelmatig activiteiten om u te informeren over langer zelfstandig thuiswonen. Hiernaast ziet u welke activiteiten gepland zijn.

Aankomende activiteiten